Escape Room Kinderfeestje

“De gestolen ketting”

Geheim agent Daniel de Graaf onderzoekt het mysterie van een gestolen ketting. Hij heeft nu jullie hulp nodig! Wie is de dief en waar is de ketting gebleven?! Helpen jullie mee?

Het Escape Room Kinderfeestje is geschikt voor maximaal 10 kinderen in de leeftijd 8 t/m 12 jaar. We ontvangen jullie met ranja en wat lekkers. Daarna leggen we de spelregels uit en vertellen we het verhaal.

Als de groep uit meer dan 5 kinderen bestaat dan splitsen we de groep in 2 kleine groepjes die tegelijkertijd tegen elkaar gaan strijden. Bij elk groepje gaat ook een ouder/begeleider mee de kamer in.

De kinderen gaan zelf de puzzels en opdrachten in de kamer doen (soms een beetje geholpen door de begeleider/ouder). Lukt het de groep om samen de gestolen ketting terug te vinden binnen een uur?

De beschikbare starttijden zijn:
– woensdags om 14:00 en 16:00
– zaterdag en zondag om 10:00.
  • Een origineel kinderfeestje
  • Ranja en wat lekkers
  • Een leuke groepsfoto
  • In harte centrum, dichtbij speeltuinen in het park en plekken om te eten!

Het Escape Room Kinderfeestje kost € 125,-. Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen.

We hebben speciaal voor kinderen een variant gemaakt die minder spannend is dan de volwassen versie. Eng is het dus niet maar het blijft echter wel een spannend spel. De kinderen hebben dus genoeg te vertellen als ze thuiskomen!
Dat is natuurlijk even afhankelijk hoe snel de kinderen het spel voltooien :). Inclusief speluitleg, drinken en het spel zelf duurt de activiteit ongeveer 1,5 uur.
U kunt het kinderfeestje reserveren door onderstaande formulier in te vullen of ons even te bellen op 0591 239205. Vermeld daarbij:
– Met hoeveel kinderen u wilt komen
– Welke tijdstip op de woensdag- of in het weekend uw voorkeur heeft. De beschikbare starttijden zijn op woensdag 14:00 en 16:00 en zaterdags om 10:00)
– Wat de leeftijd van de kinderen is.

Meer informatie

 

Wat is een Escape Room?

Een escape room is een spel dat je met vrienden/collega’s/familie kunt spelen. Jullie worden in een ruimte geplaatst, waarna je 60 minuten hebt om je doel te bereiken. De ruimte ligt vol met hints, opdrachten of puzzels die jullie allemaal moeten ontrafelen.
De tijd tikt ondertussen door, wacht dus niet te lang. Het is spannend en gezellig tegelijkertijd. Een compleet unieke ervaring!