Escape Room Kinderfeestje

Op zoek naar een uniek en gaaf kinderfeestje in Emmen? Kom dan naar Escape Room Emmen Escapes!
Onze escape rooms bieden het perfecte kinderfeestje in Emmen voor jonge avonturiers en zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
Samenwerken, puzzelen en creativiteit zijn de sleutelwoorden om te ontsnappen binnen de tijd.
Laat kinderen beleven hoe het is om een echte detective te zijn en boek nu jullie kinderfeestje in Emmen bij emmen Escapes!

“De oude Kolenmijn”

Tijdens een rondleiding in een oude kolenmijn komen jullie vast te zitten. Jullie moeten proberen zo snel mogelijk te ontsnappen door het oplossen van puzzels en het zoeken naar hints!

Lukt het jullie te ontsnappen uit deze extra grote escape room?

  • Een origineel kinderfeestje
  • Ranja en wat lekkers
  • Een leuke digitale groepsfoto
  • In hartje centrum, dichtbij speeltuinen en in het park en plekken om te eten!
Het Escape Room Kinderfeestje is geschikt voor minimaal 6 en maximaal 10 kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. We ontvangen jullie met ranja en wat lekkers. Daarna leggen we de spelregels uit en vertellen we het verhaal.

Bij de groep gaan 2 ouders/ begeleiders mee de kamer in. De kinderen gaan zelf de puzzels en opdrachten in de kamer doen (soms een beetje geholpen door de begeleider/ ouder). Lukt het de groep om samen uit de oude kolenmijn te ontsnappen binnen 75 minuten?

De beschikbare starttijden zijn:
– Woensdag om 14:00 en 16:00
– Zaterdag en zondag om 10:00

Het Escape Room Kinderfeestje kost €140,- Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen.

We hebben speciaal voor kinderen een variant gemaakt die minder spannend is dan de volwassen versie. Eng is het dus niet maar het blijft echter wel een spannend spel. De kinderen hebben dus genoeg te vertellen als ze thuiskomen!

Dat is natuurlijk even afhankelijk hoe snel de kinderen het spel voltooien :). Inclusief speluitleg, drinken en het spel zelf duurt de activiteit ongeveer 1 uur en 45 minuten. 

Je kunt het kinderfeestje reserveren door onderstaande formulier in te vullen of ons even te bellen op 0591 239205. Vermeld daarbij: 

  • Met hoeveel kinderen je wilt komen
  • Welk tijdstip op de woensdag of in het weekend uw voorkeur heeft. (De beschikbare starttijden zijn op woensdag 14:00 en 16:00 en zaterdags om 10:00
  • Wat de leeftijd van de kinderen is
  • De naam van de jarige

    Meer informatie of reserveren