Veelgestelde vragen

We hanteren voor Emmen Escapes een minimum leeftijd van 12 jaar. Wel dienen deelnemers jonger dan 18 jaar begeleid te worden door een volwassene.
Je hebt 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Ben je na 60 minuten nog niet ontsnapt dan is het Game Over.
Onze Escape Room kost € 105,- per kamer. Of u dan met 2,3,4,5 of 6 personen komt maakt niet uit.

We hebben dus een vanaf prijs van € 17,50 p.p. (bij 6 personen).

De Escape Room is geschikt voor 2 t/m 6 personen, het leukste is het om met 4 t/m 6 personen te spelen. Wanneer je met meer dan 6 personen komt, kun je meerdere tijdstippen achter elkaar reserveren.
Fysiek is het geen zwaar spel. Je moet je wel realiseren dat er een keer gebukt moet worden. Er kijkt constant iemand mee op een camera. Zodra je aangeeft dat je uit de ruimte wil kan dat ten alle tijden. De ruimte is niet geschikt voor rolstoelen.
In het geval dat je groep groter is dan 6 personen dan adviseren we om even contact met ons op te nemen voor een advies op maat. Bekijk onze contactmogelijkheden
Voor annuleren hanteren we onze annuleringsvoorwaarden. Deze zijn in onze algemene voorwaarden te bekijken.
Als je wilt boeken buiten onze reguliere openingstijden om dan kan je met ons contact opnemen om de mogelijkheden te bekijken.
Je wordt 10 minuten voor tijd verwacht. Dit geeft ons voldoende tijd om een speluitleg te geven. Ben je te laat dan gaat dit helaas van je tijd af. Dit om te voorkomen dat groepen erna niet op tijd kunnen beginnen.
We zijn momenteel druk bezig met het samenstellen van verschillende arrangementen. Hierover volgt binnenkort meer informatie op onze website.
Bekijk onze pagina met routebeschrijving waar je het beste kan parkeren.