Algemene Voorwaarden


Hier vindt u de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedereen die deelneemt aan de spelactiviteiten van Emmen Escapes. Door een boeking te plaatsen via de website van Emmen Escapes, of door het ondertekenen van een deelnameformulier, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.


Reserveringen

 • De reservering is alleen bevestigd na het ontvangen van de bevestigingsmail.  Het is mogelijk dat deze in de Spam folder is terecht gekomen. Niets ontvangen? Neem direct contact met ons op.

Aanvangstijd

 • De tijd die in de bevestiging van uw reservering wordt aangegeven is de aanvangstijd van het door u gereserveerde spel. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om minimaal tien (10) minuten van tevoren aanwezig te zijn voor een korte uitleg. Als u meer dan 15 minuten te laat bent dan kan er helaas niet meer aan het spel worden deelgenomen. Emmen Escapes behoudt zich in dat geval het recht voor het betaalde boeking niet te retourneren. Dit laatste is ook van toepassing indien de groep niet komt opdagen.

Annulering of wijziging:

 • Annuleren of verplaatsen van de boeking is kosteloos tot 14 dagen voor aanvang. Bij annulering of verplaatsing van de boeking tussen 14 en 7 dagen voor aanvang rekenen we € 25 euro in rekening per geboekte kamer aan annuleringskosten. Bij annulering of verplaatsing binnen 7 dagen voor aanvang brengen we € 50 euro per kamer in rekening en bij annulering of verplaatsing binnen 48 uur brengen wij het volledige bedrag aan kosten in rekening.
 • Annuleren kan alleen door te mailen met contact@emmenescapes.nl. Pas nadat u een bevestiging heeft ontvangen is de annulering definitief. Heeft u niet binnen 12 uur een door ons verstuurde ontvangstbevestiging ontvangen neem dan telefonisch contact met ons op.  
 • Bij annulering krijgt u uw geld terug of kunt u kiezen om de afspraak te verplaatsen naar een ander beschikbaar tijdstip mits er voor dit tijdstip hetzelfde tarief geldt.

Drugs, alcoholgebruik en veiligheid

 • Het gebruik van alcohol en drugs is niet toegestaan. Bij verdenking van drugsgebruik of personen onder invloed behoudt het personeel van Emmen Escapes het recht de persoon in kwestie niet te laten meespelen.

Aansprakelijkheid

 • Emmen Escapes houdt zich niet verantwoordelijk voor diefstal en/of beschadiging aan persoonlijke eigendommen. In de ontvangstruimte is plaats om tassen, jassen e.d. achter te laten. Uw waardevolle spullen kunt u tijdens het spel in een afgesloten locker achterlaten.

Eigen risico

 • Tijdens het doorzoeken van de kamer dienen onder andere decoratieve elementen te worden verwijderd. Hierdoor is er een minimaal risico op letsel dat niet kan worden uitgesloten. Deelname aan de spelactiviteiten geschiedt op eigen risico. Eventueel lichamelijk letsel opgelopen tijdens een bezoek aan Emmen Escapes kan niet worden verhaald op het bedrijf.

Instructies

 • Instructies en aanwijzingen van het personeel dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Wanneer hier geen gehoor aan wordt gegeven behoudt het personeel van Emmen Escapes het recht u te verwijderen uit het gebouw.

Schade

 • Emmen Escapes behoudt het recht om eventuele schade aan haar eigendommen te verhalen op de veroorzaker daarvan. Hieronder valt ook misbruik van het brandalarm en schade aan de brandpreventiemiddelen. Bij diefstal zal de politie worden ingeschakeld. In de kamer is met stickers aangegeven welke onderdelen niet tot het spel behoren. Deze elementen mogen niet gebruikt worden. Het is niet toegestaan dingen te forceren.

Persoonsgegevens

 • Na uw boeking telefonisch of via de website zullen we uw gegevens alleen gebruiken om de reserveringsbevestiging op te sturen of voor vragen rondom uw reservering. 
 • Mocht u expliciet willen dat uw gegevens uit ons systeem worden verwijderd na uw boeking kunt u dit ten alle tijden bij ons aangeven en zullen we uw verzoek verwerken.