Bedrijfsuitje Emmen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om met het personeel te ondernemen? Kom dan naar Emmen Escapes. Een Escape Room is een unieke ervaring om elkaar op een leuke manier beter te leren kennen.

Een Escape Room is een voor het oog normale kamer die vol zit met verborgen hints, aanwijzingen en puzzels die je door samenwerken moet volgen om binnen 60 minuten uit de kamer te ontsnappen.

Het ideale bedrijfsuitje in Emmen

  • Samenwerken op een totaal andere manier dan normaal
  • Een echte groepsactiviteit om met het team te ondernemen
  • Onvergetelijke ervaring om nog lang over na te praten

Kosten Bedrijfsuitje Escape Room Emmen

Een Escape Room kun je van 2 t/m 6 personen spelen. De kosten voor een spel bedragen €105 ongeacht het aantal personen in de kamer. Ben je met je team met 6 personen dan is dat dus €17,50 per persoon.

Bedrijfsuitje in Emmen met meer dan 6 personen?

Heb je een bedrijfsuitje waarbij je met meer dan 6 personen bent, dan kan je 2 of meer kamers achter elkaar reserveren. We werken momenteel aan arrangementen om ook de wachtende groep een activiteit kan ondernemen. Mocht je hier interesse in hebben kan je met ons contact opnemen.

Escape Room: De Kluis

Sinds de verhuizing van de dierentuin is alles verlaten; het lijkt wel of de tijd heeft er heeft stilgestaan. Op één plek na: het kantorenpand van de oude dierentuin. De bewakers van de oude dierentuin zijn namelijk niet vertrokken en hebben de opdracht gekregen om een kluis in de voormalige directiekamer goed te bewaken. Wat is er zo belangrijk, dat het zwaar bewaakt achter slot en grendel ligt?

Van een mysterieuze opdrachtgever krijgen jullie de taak om de kluis op te sporen, te kraken en zonder ontdekt te worden de inhoud naar buiten te krijgen. Voor deze opdracht hebben jullie 60 minuten de tijd. Gaat het jullie lukken?

Reserveer nu!

Bedrijfsuitje Emmen