Bedrijfsuitje Emmen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om met het personeel te ondernemen? Kom dan naar Emmen Escapes. Een Escape Room is een unieke ervaring om elkaar op een leuke manier beter te leren kennen.

Een Escape Room is een voor het oog normale kamer die vol zit met verborgen hints, aanwijzingen en puzzels die je door samenwerken moet volgen om binnen 60 minuten uit de kamer te ontsnappen.

Het ideale bedrijfsuitje in Emmen

  • Samenwerken op een totaal andere manier dan normaal
  • Een echte groepsactiviteit om met het team te ondernemen
  • Onvergetelijke ervaring om nog lang over na te praten
  • Tot maximaal 18 personen tegelijk Escapen

Kosten Bedrijfsuitje Escape Room Emmen

Een Escape Room kun je van 2 t/m 12 personen spelen. De kosten voor een kamer (6 personen) bedragen €105 voor een kamer. Dit is omgerekend €17,50 per persoon.

Maar boek je de Escape Room Battle met 2 kamers dan kost dit €180 bij maximaal 12 personen. Dit is omgerekend €15 per persoon.

Bedrijfsuitje in Emmen met meer dan 6 personen?

Heb je een bedrijfsuitje waarbij je met meer dan 6 personen bent, dan hebben we verschillende opties waarbij je tegelijkertijd kan spelen zonder op elkaar te hoeven wachten:

6 – 12 personen:
Optie 1: The Safehouse Battle (max 12p)
Optie 2: The Safehouse (max 6p) + Escape Room De Kluis (max 6p)

12-18 personen:
Optie 1: 
The Safehouse Battle (max 12p) + Escape Room de Kluis (max 6p)

18 of meer personen:
Wil je met 18 of meer personen langskomen neem dan contact op met ons om de opties te bespreken. 

Escape Room
De Kluis

Sinds de verhuizing van de dierentuin is alles verlaten; het lijkt wel of de tijd er heeft stilgestaan. Op één plek na: het kantorenpand van de oude dierentuin. De bewakers van de oude dierentuin zijn namelijk niet vertrokken en hebben de opdracht gekregen om een kluis in de voormalige directiekamer goed te bewaken. Wat is er zo belangrijk, dat het zwaar bewaakt achter slot en grendel ligt?

Van een mysterieuze opdrachtgever krijgen jullie de taak om de kluis op te sporen, te kraken en zonder ontdekt te worden de inhoud naar buiten te krijgen. Voor deze opdracht hebben jullie 60 minuten de tijd.

Reserveer nu

Escape Room
The Safehouse

De Dutch Intelligence Agency (DIA) heeft een lek in de organisatie. Alle geheim agenten zijn in groot gevaar ontmaskerd te worden.
Zo is ook het safehouse van geheim agent David de Graaf niet meer veilig te bereiken. Het krijgen van toegang tot het safehouse is cruciaal: hier liggen de dossiers verstopt om het lek te achterhalen.

David heeft jullie hulp nodig: help hem ontdekken wie het lek is in de DIA en zorg daarmee voor een veilig voortbestaan van de organisatie. Maar let op: eenmaal binnen, gaat The Safehouse onmiddellijk in lockdown. Ontsnappen is niet meer mogelijk, tenzij het je lukt het lek te vinden voordat de tijd voorbij is!

Reserveer nu

The Safehouse Battle – T/m 12 personen

Kom je met een grote groep? Speel dan onze Escape Room battle! Laat je met twee groepen tegelijk opsluiten in twee exact dezelfde Escape Rooms (The Safehouse). Wie slaagt erin om als eerste te ontsnappen?
Dit lijkt simpel, maar let op: elke hint kost je strafminuten. Dat kan je tegenstander een voorsprong geven. Speel het spel dus tactisch. Kun jij manieren vinden om je tegenstander dwars te zitten of bonusminuten te verzamelen?

Reserveer nu