Escape Room Drenthe

Ben je op zoek naar een Escape Room in Drenthe? Kom dan naar Emmen Escapes. Zoals de naam al zegt ligt Emmen Escapes in Emmen. In hartje centrum heb je de kans om binnen 60 minuten te ontsnappen.

Onze Escape Room in Drenthe heeft op dit moment 1 kamer, de Kluis. Deze kamer is geschikt voor maximaal 6 personen en de ideale activiteit om samen met vrienden, familie of collega’s te doen!

Escape Room: De Kluis

Sinds de verhuizing van de dierentuin is alles verlaten; het lijkt wel of de tijd heeft er heeft stilgestaan. Op één plek na: het kantorenpand van de oude dierentuin. De bewakers van de oude dierentuin zijn namelijk niet vertrokken en hebben de opdracht gekregen om een kluis in de voormalige directiekamer goed te bewaken. Wat is er zo belangrijk, dat het zwaar bewaakt achter slot en grendel ligt?

Van een mysterieuze opdrachtgever krijgen jullie de taak om de kluis op te sporen, te kraken en zonder ontdekt te worden de inhoud naar buiten te krijgen. Voor deze opdracht hebben jullie 60 minuten de tijd. Gaat het jullie lukken?

Reserveer nu!

Profiteer nu van onze speciale Zomeractie! Ontvang in de maanden juli en augustus €10 korting op een Escape Room.
Gebruik hiervoor kortingscode ZOMERACTIE


Bedrijfsuitje Emmen