Escape Room Drenthe
Emmen Escapes

 • 8.9 escaperoomsnederland.nl – 5* Facebook
 • Grootste Escape Room van Noord Nederland
 • Midden in de oude dierentuin Emmen (hartje centrum)

Escape Room Emmen Escapes is dé plek voor een onvergetelijke Escape Room ervaring in Drenthe. Met een oppervlakte van ruim 250 vierkante meter is het de grootste Escape Room van Noord Nederland. Maar niet alleen de grootte maakt onze Escape Room uniek, ook de locatie midden in de oude dierentuin van Emmen en het feit dat het in het centrum ligt op loopafstand van diverse horecagelegenheden, zorgen voor een bijzondere beleving.

We hebben 2 verschillende kamers, namelijk De Mijn en Submarine Tokyo Target. Onze Escape Room De Mijn is zelfs met maximaal 16 personen tegelijk te spelen. 

Beide kamers hebben elk hun eigen thema en uitdagingen, waardoor er voor iedereen wel een geschikt spel is. Tijdens het spelen wordt er samengewerkt om binnen de tijd te ontsnappen. Het is een unieke en uitdagende beleving die jullie niet snel zullen vergeten.

Kortom, zijn jullie op zoek naar een leuke en unieke activiteit in Drenthe? Kom dan naar Escape Room Emmen Escapes en beleef de grootste en meest bijzondere Escape Room Drenthe.

Of je nu met vrienden, familie of collega’s speelt, het wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Boek nu jullie Escape Room avontuur!

Escape Room
Submarine: Tokyo Target

Het is 1945 als de Japanners diep onder water verwikkeld zijn in een felle oorlog tegen de Russen. Jullie bevinden je op een van de Japanse onderzeeërs die na een inslag stuurloos naar de diepte van de zee is gezonken.

Weten jullie op tijd de onderzeeër te repareren voordat jullie gevonden worden door de Russen?

 • Thema: Onderzeeer, Break out
 • 60 minuten
 • 2 – 6 personen
 • €120,-
Reserveer nu

Escape Room
De Mijn

Tijdens een rondleiding door de oude kolenmijnen van Emmen komen jullie plotseling vast te zitten in een ondergrondse mijnschacht. Zuurstof begint op te raken, dus jullie moeten zo snel mogelijk zien te ontsnappen.

Vinden jullie door de mijngangen en ruimtes van deze extra grote Escape Room op tijd de weg naar buiten?

 • Thema: Mijn, XXL, Break-out
 • 75 minuten
 • 4 – 16 personen
 • €180,- 4-8 personen
 • €280,- 9-16 personen
Reserveer nu

Wat is een Escape Room?

Een escape room is een spel dat je met vrienden/collega’s/familie kunt spelen. Jullie worden in een ruimte geplaatst, waarna je binnen de tijd een opdracht moet voltooien. De ruimte ligt vol met hints, opdrachten of puzzels die jullie allemaal moeten ontrafelen.
De tijd tikt ondertussen door, wacht dus niet te lang. Het is spannend en gezellig tegelijkertijd. Een compleet unieke ervaring!


Activiteit in Drenthe

Bedrijfsuitje Drenthe

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje in Drenthe? Kom dan naar Emmen Escapes. In onze Escape Room leer je de collega’s pas echt kennen. Werk in Escape Room Emmen op een totaal andere manier met elkaar samen en probeer met je team binnen de tijd het einddoel te bereiken.

Meer informatie over bedrijfsuitje in Emmen


Vrijgezellenfeest Drenthe

Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Drenthe? Ga met de toekomstige bruid of bruidegom een spannende en leuke activiteit ondernemen in het centrum van Emmen. Weten jullie op tijd te ontsnappen?

Meer informatie over vrijgezellenfeest in Emmen


Activiteit met vrienden Drenthe

Kom samen met je vrienden naar onze Escape Room Emmen Escapes. Een niet alledaagse activiteit maar juist eens iets totaal anders. Werk met je vrienden samen en zorg ervoor dat je binnen de tijd ontsnapt. Na het spel hebben jullie iets meegemaakt waar jullie nog lang over kunnen napraten.


Activiteit met Familie Drenthe

Onze Escape Room in Drenthe is een uitstekende activiteit voor samen met de hele familie of het gezin. Beschikken jullie over de juiste samenstelling van kennis en creativiteit om binnen de tijd te ontsnappen?

Stoere bijbaan als Escape Room host?

Bekijk vacature Emmen Escapes