Escape Room met Pinksteren in Emmen

Nog even en het is Pinksteren! Voor de meeste mensen een extra lang weekend. Ben je op zoek naar een leuke manier om deze Pinksteren in Emmen door te komen? Boek dan samen met vrienden of familie een Escape Room uitdaging!

Een unieke ervaring die jullie niet snel meer zullen vergeten!

Waarom het ideale uitje?

  • Je doet het niet alleen maar met elkaar
  • Train je hersenen door out of the box te denken
  • Onvergetelijke ervaring om nog lang over na te praten

Kosten Escape Room Emmen

Een Escape Room kun je van 2 t/m 6 personen spelen. De kosten voor een spel bedragen €105 ongeacht het aantal personen in de kamer. Ben je met 6 personen dan is dat dus €17,50 per persoon.

Ben je met meer dan 6 personen?

WIl je met meer dan 6 personen de Escape Room doen, dan kan je 2 of meer kamers achter elkaar reserveren. We werken momenteel aan arrangementen om ook de wachtende groep een activiteit kan ondernemen. Mocht je hier interesse in hebben kan je met ons contact opnemen.

Escape Room: De Kluis

Sinds de verhuizing van de dierentuin is alles verlaten; het lijkt wel of de tijd heeft er heeft stilgestaan. Op één plek na: het kantorenpand van de oude dierentuin. De bewakers van de oude dierentuin zijn namelijk niet vertrokken en hebben de opdracht gekregen om een kluis in de voormalige directiekamer goed te bewaken. Wat is er zo belangrijk, dat het zwaar bewaakt achter slot en grendel ligt?

Van een mysterieuze opdrachtgever krijgen jullie de taak om de kluis op te sporen, te kraken en zonder ontdekt te worden de inhoud naar buiten te krijgen. Voor deze opdracht hebben jullie 60 minuten de tijd. Gaat het jullie lukken?

Reserveer nu!

Bedrijfsuitje Emmen