Vrijgezellenfeest Emmen

Zijn jullie op zoek naar een leuke en originele activiteit voor een vrijgezellenfeest in Emmen? Kom dan naar Emmen Escapes!
Een Escape Room is een unieke beleving die voor zowel jullie als voor de vrijgezel onvergetelijk is!

Wat is een Escape Room

Een Escape Room is een voor het oog normale kamer die vol zit met verborgen hints, aanwijzingen en puzzels die je moet volgen om binnen 60 minuten uit de kamer te ontsnappen. Een leuke activiteit voor vrijgezellenfeesten in Emmen.

Het ideale vrijgezellenfeest in Emmen

  • Onvergetelijke ervaring om nog lang over na te praten
  • Geen standaard vrijgezellenfeest activiteit
  • Voor iedereen een even spannende en leuke activiteit
  • In overleg een persoonlijk cadeau voor de vrijgezel in de kluis

Escape Room: De Kluis

Sinds de verhuizing van de dierentuin is alles verlaten; het lijkt wel of de tijd heeft er heeft stilgestaan. Op één plek na: het kantorenpand van de oude dierentuin. De bewakers van de oude dierentuin zijn namelijk niet vertrokken en hebben de opdracht gekregen om een kluis in de voormalige directiekamer goed te bewaken. Wat is er zo belangrijk, dat het zwaar bewaakt achter slot en grendel ligt?

Van een mysterieuze opdrachtgever krijgen jullie de taak om de kluis op te sporen, te kraken en zonder ontdekt te worden de inhoud naar buiten te krijgen. Voor deze opdracht hebben jullie 60 minuten de tijd. Gaat het jullie lukken?

Reserveer nu!

Kosten Escape Room Vrijgezellenfeest

Een Escape Room kun je van 2 t/m 6 personen spelen. De kosten voor een spel bedragen €105 ongeacht het aantal personen in de kamer. Ben je met je vrijgezellenfeest met 6 personen dan is dat dus €17,50 per persoon.

Vrijgezellenfeest met meer dan 6 personen?

Heb je een vrijgezellenfeest waarbij je met meer dan 6 personen bent, dan kan je 2 kamers achter elkaar reserveren. We werken momenteel aan arrangementen om ook de wachtende groep een activiteit kan ondernemen. Mocht je hier interesse in hebben kan je met ons contact opnemen.

Persoonlijk cadeau voor vrijgezel?

De inhoud van de kluis kunnen we in overleg aanpassen naar een klein cadeau van jullie voor de vrijgezel. Bij het reserveren is het belangrijk om dit in de opmerkingen aan te geven als jullie hiervan gebruik willen maken. Belangrijk is dat het binnen de volgende afmetingen past:
5 cm hoog
25 cm breed
25 cm lang
Het cadeau dient 30 minuten voor aanvang van jullie activiteit te worden afgegeven zodat we dit tijdig kunnen plaatsen in de kluis. Uiteraard hoef je voor deze speciale mogelijkheid niets extra’s te betalen.