Vrijgezellenfeest Emmen

Zijn jullie op zoek naar een leuke en originele activiteit voor een vrijgezellenfeest in Emmen? Kom dan naar Emmen Escapes!
Een Escape Room is een unieke beleving die voor zowel jullie als voor de vrijgezel onvergetelijk is!

Wat is een Escape Room

Een Escape Room is een voor het oog normale kamer die vol zit met verborgen hints, aanwijzingen en puzzels die je moet volgen om binnen 60 minuten uit de kamer te ontsnappen. Een leuke activiteit voor vrijgezellenfeesten in Emmen.

Het ideale vrijgezellenfeest in Emmen

  • Onvergetelijke ervaring om nog lang over na te praten
  • Geen standaard vrijgezellenfeest activiteit
  • Voor iedereen een even spannende en leuke activiteit
  • In overleg een persoonlijk cadeau voor de vrijgezel in de kluis
  • Tot maximaal 18 personen tegelijk escapen

Kosten Escape Room Vrijgezellenfeest

Een Escape Room kun je van 2 t/m 12 personen spelen. De kosten voor een kamer (6 personen) bedragen €105. Ben je met je vrijgezellenfeest met 6 personen dan is dit omgerekend €17,50 per persoon.

Maar boek je voor jullie vrijgezellenfeest de Escape Room Battle met 2 kamers dan kost dit €180 bij maximaal 12 personen. Dit is omgerekend €15 per persoon.

Vrijgezellenfeest met meer dan 6 personen?

Heb je een vrijgezellenfeest waarbij je met meer dan 6 personen bent, dan hebben we verschillende opties waarbij je tegelijkertijd kan spelen zonder op elkaar te hoeven wachten:

6 – 12 personen:
Optie 1: The Safehouse Battle (max 12p)
Optie 2: The Safehouse (max 6p) + Escape Room De Kluis (max 6p)

12-18 personen:
Optie 1: 
The Safehouse Battle (max 12p) + Escape Room de Kluis (max 6p)

18 of meer personen:
Wil je met 18 of meer personen langskomen neem dan contact op met ons om de opties te bespreken. 

Persoonlijk cadeau voor vrijgezel?

In de Escape Room kunnen we een klein cadeau van jullie voor de vrijgezel verstoppen. Bij het reserveren is het belangrijk om dit in de opmerkingen aan te geven als jullie hiervan gebruik willen maken. Belangrijk is dat het binnen de volgende afmetingen past:
5 cm hoog
25 cm breed
25 cm lang
Het cadeau dient uiterlijk 30 minuten voor aanvang van jullie activiteit te worden afgegeven zodat we dit tijdig kunnen plaatsen in de kamer. Uiteraard hoef je voor deze speciale mogelijkheid niets extra’s te betalen.

Escape Room
De Kluis

Sinds de verhuizing van de dierentuin is alles verlaten; het lijkt wel of de tijd er heeft stilgestaan. Op één plek na: het kantorenpand van de oude dierentuin. De bewakers van de oude dierentuin zijn namelijk niet vertrokken en hebben de opdracht gekregen om een kluis in de voormalige directiekamer goed te bewaken. Wat is er zo belangrijk, dat het zwaar bewaakt achter slot en grendel ligt?

Van een mysterieuze opdrachtgever krijgen jullie de taak om de kluis op te sporen, te kraken en zonder ontdekt te worden de inhoud naar buiten te krijgen. Voor deze opdracht hebben jullie 60 minuten de tijd.

Reserveer nu

Escape Room
The Safehouse

De Dutch Intelligence Agency (DIA) heeft een lek in de organisatie. Alle geheim agenten zijn in groot gevaar ontmaskerd te worden.
Zo is ook het safehouse van geheim agent David de Graaf niet meer veilig te bereiken. Het krijgen van toegang tot het safehouse is cruciaal: hier liggen de dossiers verstopt om het lek te achterhalen.

David heeft jullie hulp nodig: help hem ontdekken wie het lek is in de DIA en zorg daarmee voor een veilig voortbestaan van de organisatie. Maar let op: eenmaal binnen, gaat The Safehouse onmiddellijk in lockdown. Ontsnappen is niet meer mogelijk, tenzij het je lukt het lek te vinden voordat de tijd voorbij is!

Reserveer nu

The Safehouse Battle – T/m 12 personen

Kom je met een grote groep voor een vrijgezellenfeest? Speel dan onze Escape Room battle! Laat je met twee groepen tegelijk opsluiten in twee exact dezelfde Escape Rooms (The Safehouse). Wie slaagt erin om als eerste te ontsnappen?
Dit lijkt simpel, maar let op: elke hint kost je strafminuten. Dat kan je tegenstander een voorsprong geven. Speel het spel dus tactisch. Kun jij manieren vinden om je tegenstander dwars te zitten of bonusminuten te verzamelen?

Reserveer nu