Vrijgezellenfeest Emmen

Zijn jullie op zoek naar een leuke en originele activiteit voor een vrijgezellenfeest in Emmen? Kom dan naar Emmen Escapes!
Een Escape Room is een unieke beleving die voor zowel jullie als voor de vrijgezel onvergetelijk is!

Wat is een Escape Room

Een Escape Room is een voor het oog normale kamer die vol zit met verborgen hints, aanwijzingen en puzzels die je moet volgen om binnen de tijd uit de kamer te ontsnappen. Een leuke en onvergetelijke activiteit voor vrijgezellenfeesten in Emmen.

Het ideale vrijgezellenfeest in Emmen

  • Onvergetelijke ervaring om nog lang over na te praten
  • Geen standaard vrijgezellenfeest activiteit
  • Voor iedereen een even spannende en leuke activiteit
  • Tot maximaal 24 personen tegelijk escapen

Kosten Escape Room Vrijgezellenfeest

Een Escape Room kun je van 2 t/m 24 personen tegelijk spelen. We hebben diverse kamers beschikbaar. Je kan “De Mijn” spelen met maximaal 8 personen voor €180. Je kan dezelfde kamer ook in een grotere variant spelen: “De Mijn XL” voor €280 met maximaal 16 personen. Daarnaast hebben we onze kamer Tokyo Submarine die je met 6 personen kan spelen voor €120.

Onze grootste kamer “De Mijn XL” die je met 16 personen kan spelen is omgerekend dus €17,50 per persoon als je met 16 personen komt spelen.

Escape Room
Tokyo Submarine

Het is 1945 als de Japanners diep onder water verwikkeld zijn in een felle oorlog met haar buurlanden. Jullie bevinden je op een van de Japanse onderzeeërs die na een inslag stuurloos naar de diepte van de zee is gezonken.

Weten jullie op tijd de onderzeeër te repareren voordat jullie gevonden worden door de vijand?

Reserveer nu

Escape Room
De Mijn

Tijdens een rondleiding door de oude kolenmijnen van Emmen komen jullie plotseling vast te zitten in een ondergrondse mijnschacht. Zuurstof begint op te raken, dus jullie moeten zo snel mogelijk zien te ontsnappen.

Vinden jullie door de mijngangen en ruimtes van deze extra grote Escape Room op tijd de weg naar buiten?

Reserveer nu