Wat is een Escape Room?

Samen met een groepje familieleden, vrienden of collega’s opgesloten worden in een ruimte waarin niets is wat het lijkt? Dat is een Escape Room! Door middel van puzzels en samenhangende clues die verstopt zijn in de kamer dien je een weg naar buiten zien te vinden. Je krijgt voor deze opdracht 60 minuten de tijd. Bij Escape Room Emmen Escapes in Emmen krijg je een missie mee tijdens de ontsnappingspoging. Je moet namelijk een kluis zien te kraken en de waardevolle inhoud mee naar buiten nemen.

Emmen Escapes is gevestigd op een unieke locatie, namelijk het kantoorpand van de oude dierentuin. De originele elementen van dit kantoorpand zijn bij het ontwikkelen van de Escape Room bewaard gebleven en er zijn enkele geweldige decorstukken aan toegevoegd zoals een levensechte kluis.

Hele gave escape room! Heb er al diverse gedaan maar deze was zeer verrassend en erg uitdagend! Zit erg goed in elkaar en het oog wil zeker ook wat. Prachtig vorm gegeven!Haitske van de Sande

Thema Escape Room de Kluis:

Sinds de verhuizing van de dierentuin is alles verlaten; het lijkt wel of de tijd heeft er heeft stilgestaan. Op één plek na: het kantorenpand van de oude dierentuin. De bewakers van de oude dierentuin zijn namelijk niet vertrokken en hebben de opdracht gekregen om een kluis in de voormalige directiekamer goed te bewaken. Wat is er zo belangrijk, dat het zwaar bewaakt achter slot en grendel ligt?

Van een mysterieuze opdrachtgever krijgen jullie de taak om de kluis op te sporen, te kraken en zonder ontdekt te worden de inhoud naar buiten te krijgen. Voor deze opdracht hebben jullie 60 minuten de tijd. Gaat het jullie lukken?

Reserveer nu!

Bedrijfsuitje Emmen